Kirra 4.7

In april 2016 is Kirra 4.7 uitgebracht. In deze release is er vooral gewerkt aan de code "onder de motorkap". Natuurlijk zijn er ook nieuwe functionaliteiten die voor de gebruikers van Kirra wel zichtbaar zijn. In deze update lees je er meer over.

1. Module Evenementen wordt Agenda

Tot en met Kirra 4.6 bood Kirra zowel een module Evenementen als een module Agenda aan. Het verschil tussen deze twee modules was minimaal. Daarom is de module Evenementen verwijderd uit Kirra.

Wanneer je website wordt bijgewerkt naar Kirra 4.7 en je website de module Evenementen bevat zal er in overleg worden gekeken hoe de module wordt overgezet.

2. Opslaan versneld

Het opslaan van een pagina gaat vanaf Kirra 4.7 "onder water". Hierdoor hoeft niet de volledige pagina weer opgehaald te worden door Kirra en is het opslaan een stuk sneller geworden.

3. App Banners instelbaar

Via de instellingen van je website is het mogelijk geworden om een iOS-app-id en een Android-app-id in te stellen. Wanneer deze worden ingesteld zal deze app aan de mobiele bezoekers van je website worden getoond als een optie om de app te downloaden.

4. Frontend-balk

De frontend-balk op iwink.nl

Wanneer je een keer hebt inlogd in Kirra zal je de volgende keer op de voorkant van de website een zwarte balk aan de bovenkant van de website zien. Vanuit deze balk kan je direct naar het dashboard van Kirra of direct de pagina die je bekijkt bewerken in Kirra.

5. Algemene nieuwe functies

1. De datumvelden in Kirra zijn niet langer drie of vijf select-velden, maar zijn nu datumprikkers
  2. De e-mails die Kirra verstuurd naar een bezoeker als er een formulier wordt ingevuld is neutraler opgemaakt, is responsive en er kan per formulier een afbeelding worden geselecteerd die als logo boven deze e-mail wordt geplaatst
  3. YouTube-video's hebben de optie gekregen om in volledig scherm afspelen toe te staan