Reporting

Hier lees je waar we op dit moment aan werken en wat de nabije toekomstplannen zijn voor het Reporting pakket.

PDF Genereren stabieler maken

We gaan ervoor zorgen dat het genereren van de PDF stabieler en sneller gaat. Punten die o.a. hier in meegenomen worden:

Sneller en stabieler inladen excel-bestanden

We gaan het inladen van grote en complexe excel-bestanden stabieler maken. Dit gaan we doen door:

Meer opties voor styling door supportafdeling

Er komen relatief veel vragen op onze supportafdeling binnen over het aanpassen van styling met betrekking tot tabellen, h3 koppen en h4 koppen. Op dit moment moet dit middels een wijziging in de broncode van het pakket ingesteld worden. We maken deze instelling gemakkelijker beschikbaar voor onze supportafdeling zodat dit sneller aangepast kan worden.

Heb je een vraag of een goed idee?

Heb je een vraag, suggestie of goed idee rondom het pakket Reporting? Dan horen we graag van je.

Vraag je contactpersoon naar de mogelijkheden, stuur een mail naar support@kirra.nl of laat je bericht achter via onderstaand formulier.

Vraag of opmerking