CMS

Hier lees je waar we op dit moment aan werken en wat de nabije toekomstplannen zijn.

Componenten makkelijker toe kunnen voegen op lange pagina's

Als beheerder van een website wil je graag dat je op de plek waar je op dat moment bent in Kirra een component kan toevoegen zodat je niet het component helemaal van onderen naar boven hoef te slepen. Dit kost vooral bij het creëren van rapporten en lange pagina's veel tijd.

We gaan de stappen die nodig zijn om componenten toe te voegen onder de loep nemen en verbeteren.

Omdat dit het meest gebruikte functionaliteit is van het CMS gaat dit voor alle content-beheerders tijd schelen.

Modulestructuur decentraliseren

Dit is niet een feature die direct gemerkt gaat worden door eindgebruikers maar wel op lange termijn. Door modules te decentraliseren kunnen we in de toekomst gemakkelijker nieuwe functionaliteit toevoegen en bugs oplossen in de verschillende modules.

Statistieken standaard in CMS

Omdat de statistieken van Google Analytics vaak complex zijn om te interpreteren en je als beheerder altijd moet inloggen op een tweede systeem (Google Analytics of Piwik) gaan we de mogelijkheden aan het verkennen om statistieken in het CMS te tonen.

Focus op meer ondersteuning content creatie

Content ontwikkelen en met alle facetten als SEO, leesbaarheid en gebruikerservaring rekening houden is tegenwoordig tijdrovend en complex. We gaan een aantal handvatten voor de beheerder ontwikkelen die het ontwikkelen van goede content en onderhouden ervan makkelijker gaat maken. Hierbij denken we aan:

  • Tabblad "Suggesties" voor optimaliseren van pagina's
  • Meer volgt
     

Heb je een vraag of een goed idee?

Heb je een vraag, suggestie of goed idee rondom het CMS? Dan horen we graag van je.

Vraag je contactpersoon naar de mogelijkheden, stuur een mail naar support@kirra.nl of laat je bericht achter via onderstaand formulier.

Vraag of opmerking