Modules

Profielen

De module Profielen bevat de profielen van je gebruikers. Deze module werd eerder ook wel CRM genoemd.

Als je website een login heeft, dan wordt deze in de meeste gevallen aan de module Profielen gekoppeld. Deze module biedt een overzicht van alle gebruikers. De module is zeer flexibel, want je kunt zelf bepalen welke velden je wilt bewaren van personen. Zo is de module geschikt van sportvereniging tot multinational.

Tags

De module Profielen maakt gebruik van tags om te kunnen categoriseren. Zo kun je meerdere profielen groeperen in eenzelfde tag. Uiteraard kun je hier later ook op filteren als je zoekt in het overzicht. 

Je kunt ook bepaalde tags koppelen aan acties, bijvoorbeeld een afgeschermd gedeelte van je website waar alleen gebruikers met een tag "Ere-lid" kunnen komen. Als je de module iMailingtool hebt, kun je ook nieuwsbrieven sturen naar bepaalde tags.

Filters

De module Profielen bevat filters waarmee je automatisch tags kunt toevoegen. Zo zou je alle Profielen waarvan het veld "Lid sinds" begint met "19" een tag "Ere-lid" kunnen geven. Zo tag je alle leden die voor het jaar 2000 lid zijn geworden als "Ere-lid".