YouTube

Toon bestaande video's van YouTube op je website met de module YouTube. Je hoeft alleen een URL van de video in te voegen in de module. Kirra CMS past de breedte en hoogte van de video automatisch aan, zodat deze op de pagina past.

Componenten

• Youtube-video

Voeg een Youtube-video toe

Via de boomstructuur
Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je de video op wilt tonen. Voeg het component YouTube-video toe aan de container inhoud, linkerkolom of rechterkolom. Kopieer de url van de YouTube-video die je wilt tonen en plak deze url in het component.

Via de module
‚ÄčOpen de module YouTube. Het component YouTube-video staat al geselecteerd, klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar de YouTube-video op je website moet staan.