Vimeo

Toon bestaande video's van Vimeo op je website met de module Vimeo. Je hoeft alleen een URL van de video in te voegen in de module. Kirra CMS past de breedte en hoogte van de video automatisch aan, zodat deze op de pagina past.

Componenten

• Vimeo-video

Voeg een vimeo-video toe

Via de boomstructuur
Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je de video op wilt tonen. Voeg het component Vimeo-video toe aan de container inhoud, linkerkolom of rechterkolom. Kopieer de url van de Vimeo-video die je wilt tonen en plak deze url in het component.

Via de module
Open de module Vimeo. Het component Vimeo-video staat al geselecteerd, klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar de Vimeo-video op je site moet staan.