Vacatures

Plaats eenvoudig en snel vacatures op je website met de module Vacatures. De module bevat een structuur waarmee je overzichtelijk vacatures weergeeft. Je kan een totaaloverzicht van alle vacatures maken met een detailpagina per vacature.

Componenten

• Vacature-overzicht; overzicht van vacatures, op volgorde van begindatum.
    • Vacature; detailpagina.

1. Maak een vacature-overzicht aan

Via de boomstructuur
Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je het vacature-overzicht onder wilt hangen. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's. Selecteer in het uitklapveld vacature-overzicht en klik op toevoegen.

Via de module
‚ÄčOpen de module vacatures. Selecteer vacature-overzicht en klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar het vacature-overzicht op je site moet staan.

2. Vacature toevoegen aan Vacature-overzicht

Via de boomstructuur
Klik in je boomstructuur het vacature-overzicht aan waar je een vacature aan wilt toevoegen. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's en voeg hier een vacature toe.

Via de module
‚ÄčOpen de module vacatures. Selecteer vacature en klik op toevoegen. Heb je meerdere overzichten? Dan verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld onder welk vacature-overzicht je een vacature wilt aanmaken.

3. Vacature delen op Facebook of Twitter

Facebook
Open de vacature die je wilt delen op Facebook. In het tabblad inhoud kan je Op Facebook plaatsen aanvinken. Heb je meerdere accounts gekoppeld en/of ben je ook beheerder van bijvoorbeeld een bedrijfsaccount? Dan kan je in het uitklapveld dat verschijnt nadat je deze optie hebt aangevinkt selecteren via welk account je deze vacature deelt.

Twitter
Open de vacature die je wilt delen op Twitter. In het tabblad inhoud kan je Op Twitter plaatsen aanvinken. Heb je meerdere accounts gekoppeld? Dan kan je in het uitklapveld dat verschijnt nadat je deze optie hebt aangevinkt selecteren via welk acoount je deze vacature deelt.

4. Een vacature agenderen

Open de vacature die je wilt agenderen. Ga naar het tabblad eigenschappen en vul de publicatiedata in bij publiceren vanaf en publiceren tot.

5. RSS functionaliteit instellen

Bezoekers van je site kunnen zich abonneren op een vacature via rss. De rss feed vind je door achter de url van de pagina /rss te zetten. Als je een button wilt voor de rss feed, kan je internetpartner je daar mee helpen.