Toon tweets op je website met de module Twitter. Je kan tweets van één account tonen of tweets op basis van een specifieke zoekterm.

Componenten

• Twitterblok
  • Embedded Tweet (vanaf Kirra 4.3)

1. Een account koppelen

Open de module Twitter en klik rechtsboven op instellingen. Klik op de button koppel een Twitteraccount. Vervolgens krijg je een scherm waar je je moet aanmelden met je gegevens. Nadat je dit hebt gedaan is je account gekoppeld.

Wil je nog een account toevoegen? Log dan uit bij Twitter en herhaal voorgaande stappen. Bij het aanmelden met je gegevens vul je nu de gegevens van het extra account dat je wilt toevoegen in.

2. Een account ontkoppelen

Open de module Twitter en klik rechtsboven op instellingen. Je ziet een overzicht met gekoppelde Twitteraccounts. Klik rechts van het account dat je wilt ontkoppelen op de rode button 'ontkoppelen'.

3. Maak een Twitterblok

Via de boomstructuur
Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je het Twitterblok op wilt tonen. Voeg het component twitterblok toe aan je pagina.

Via de module
‚ÄčOpen de module Twitter. Selecteer Twitterblok en klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar het Twitterblok op je site moet staan.

4. Filter tweets die je weergeeft in het Twitterblok

Filter in het Twitterblok tweets op gebruiker of zoekwoord. Wil je meer en geavanceerder zoeken, selecteer dan aangepast zoeken en vink vervolgens geavanceerd zoeken aan.

5. Check of je zoekopdracht voor het filter goed is

Vul eerst je zoekopdracht in en klik vervolgens onderaan dit component op 'Probeer de zoekopdracht' en bekijk de resultaten. Je ziet dan meteen welke resultaten je zoekopdracht oplevert en of dit is wat je bedoelde.

6. Embedded tweet toevoegen aan je pagina (beschikbaar vanaf Kirra 4.3)

Via de boomstructuur
Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je de Embedded Tweet wilt tonen. Voeg het component toe aan je pagina

Via de module
Open de module Twitter. Selecteer Embedded Tweet en klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapbeld waar de Embedded Tweet op je site moet komen te staan.