Social Share

Deel je webpagina's, foto's of artikelen op Twitter met de module Social Share. Als je een artikel op je website publiceert kan je meteen vanuit Kirra CMS ook een tweet verzenden over dit nieuwe artikel.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

1. Een account koppelen

Open de module Social Share en klik rechtsboven op instellingen. Klik op de button koppel een twitteraccount. Vervolgens krijg je een scherm waar je je moet aanmelden met je gegevens. Nadat je dit hebt gedaan is je account gekoppeld.

Wil je nog een account toevoegen? Log dan uit bij twitter en herhaal voorgaande stappen. Bij het aanmelden met je gegevens vul je nu de gegevens van het extra account dat je wilt toevoegen in.

2. Een account ontkoppelen

Open de module Social Share en klik rechtsboven op instellingen. Je ziet een overzicht met gekoppelde twitteraccounts. Klik rechts van het account dat je wilt ontkoppelen op de rode button ontkoppelen.

3. Content delen via Twitter

Open het onderdeel dat je wilt delen op Twitter. In het tabblad inhoud kan je Op twitter plaatsen aanvinken. Heb je meerdere accounts gekoppeld en/of ben je ook beheerder van bijvoorbeeld een bedrijfsaccount? Dan kan je in het uitklapveld dat verschijnt selecteren via welk account je deze content deelt.

4. Automatische URL-Shortener aanzetten

Open de module Social Share en klik rechtsboven op instellingen. Selecteer hier of je een URL-shortener wilt gebruiken en zo ja welke. Je kan kiezen voor Bit.ly, J.mp of onze eigen url shortner Kirr.at.

Als je geen url-shortener kiest, zullen de url's door Twitters eigen t.co-shotener worden ingekort.