Social Login

Laat je bezoekers eenvoudig inloggen via een Google-, Facebook-, Twitter- of LinkedIn- account met de module Social Login. Je bezoekers hebben dan het gemak dat ze niet nog weer een gebruikersnaam en wachtwoord hoeven te onthouden. Je kan zelf instellen met welke sociale platformen je bezoekers kunnen inloggen.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

1. Module instellen

Voeg nieuw ingelogde bezoekers van je website toe aan de lijst in je CRM of CRM+module, of aan het smoelenboek. Kies bij 'Toevoegen aan' waar je deze personen standaard wilt toevoegen.

Bepaal ook of je wilt dat iedereen zichzelf kan registreren op je website of dat je alleen vanuit het CMS personen kan toevoegen.

2. Inlogmethodes bepalen

Open de module Social Login. Je ziet naast het tabblad overzicht de tabbladen van de social platformen waarmee je bezoekers kunnen inloggen. Open zo'n tabblad en je kan aan of uitvinken of bezoekers via dit specifieke platform kunnen inloggen.