Smoelenboek

Toon overzichtelijk personen op je website met de module Smoelenboek. Daarachter heeft elke persoon een detailpagina die je naar eigen wens kan invullen met meer specifieke informatie. Denk hierbij aan een foto, functie, contactgegevens e.d.

Componenten

• Smoelenboek     [vanaf Kirra 4.3 : Personenoverzicht]
    • Persoon

1. Maak een Smoelenboek aan

Via de boomstructuur
‚ÄčKlik in de boomstructuur de pagina aan waar je het smoelenboek onder wilt hangen. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's. Selecteer in het uitklapveld smoelenboek en klik op toevoegen.

Via de module
Open de module Smoelenboek. Selecteer smoelenboek en klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar het smoelenboek op je website moet staan.

2. Bepaal welke velden je per persoon wilt invullen in een Smoelenboek

Via de boomstructuur
Klik in de boomstructuur het smoelenboek aan waar je eigenschappen voor wilt bepalen. Voeg in de container 'extra velden', 'standaard eigenschappen' of 'aangepaste eigenschappen' toe.

Via de module
‚ÄčOpen de module smoelenboek. Selecteer 'standaard eigenschap' of 'aangepaste eigenschap' en klik op toevoegen. Heb je meer dan één smoelenboek? Dan verschijnt een uitklapveld en kan je het smoelenboek aanklikken waaraan je extra velden wilt toevoegen.

3. Personen toevoegen aan het Smoelenboek

Via een agenda in de boomstructuur
Klik in je boomstructuur het smoelenboek aan waar je een persoon aan wilt toevoegen. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's en voeg hier een persoon toe.

Via de module
Open de module smoelenboek. Selecteer persoon en klik op toevoegen. Heb je meerdere smoelenboeken? Dan verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld in welk smoelenboek je een persoon wilt toevoegen.

4. Een Smoelenboek of persoon agenderen

Open het smoelenboek of de persoon die je wilt agenderen. Ga naar het tabblad eigenschappen en vul de publicatiedata in bij publiceren vanaf en publiceren tot.