ShareThis

Laat bezoekers eenvoudig artikelen of pagina's van je website delen op sociale netwerken met de module ShareThis.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

1. Koppel een account

Ga naar de website van ShareThis en log in. Ga naar 'My Account' en scroll naar beneden om de Publisher Key te zien. Kopieer deze Key.

Ga naar Kirra CMS en open de module ShareThis. Plak de gekopieerde Key in het invoerveld: Publisher-ID. Klik op opslaan om het account te koppelen.

2. ShareThis naar wens instellen

Open de module ShareThis en klik rechtsboven op de button instellingen. Bepaal bij 1 welke componenten gedeeld mogen worden, bij 2 hoe je de ShareThis-mogelijkheid wilt weergeven en bij 3 of je nog aanvullende opties wilt instellen. Bij 4 bepaal je via welke diensten bezoekers je conent mogen delen. Klik op het invulveld om een selectie te maken.