ReadSpeaker

Help visueel gehandicapten je website te "lezen" middels de voorleesfunctie van ReadSpeaker.

Maak je website nog toegankelijker en laat je website voorlezen met de voorleesfunctie van ReadSpeaker.

Componenten

De module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

Instellen van de module

Open de module ReadSpeaker. Je komt nu direct in het instellingenscherm terecht. Hier kan je de customer id van ReadSpeaker invullen.

Let op! Je zal in je ReadSpeaker-account moeten instellen welke url's je website kan hebben. ReadSpeakers leest geen websites voor die niet correct ingesteld zijn.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met je internetpartner of stuur ons je vraag.