Picasa

Toon foto's die zijn ondergebracht bij Picasa op je website met de module Picasa. Je kan foto's van een bepaald album uit Picasa tonen en de foto's die je het laatst hebt geüpload.

Componenten

• Laatste foto's Picasa; je laatst geüploade foto's uit Picasa.     [vanaf Kirra 4.3 : Nieuwste Picasa-foto's]
    • Picasa-set; alle foto's uit een bepaald picasa-album.     [vanaf Kirra 4.3 : Picasa-album]

1. Een account koppelen

Open de module Picasa en klik op de link Google Account koppelen. Log in met je Google-account op het scherm dat verschijnt en je hebt het account gekoppeld.

2. Een account ontkoppelen

Open de module Picasa en klik rechtsboven op instellingen. Klik rechts van het gekoppelde account op de rode button ontkoppelen.

3. Voeg een Picasa-album toe

Open via de boomstructuur de pagina aan waar je een Picasa-album aan wilt toevoegen. Selecteer onder Inhoud via het uitklapveld een Picasa-set en klik op toevoegen. Selecteer in dit component vervolgens welk Picasa-album je wilt tonen.

4. Voeg je laatst geĆ¼ploade picasa-foto's toe aan een pagina

Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je je laatst geüploade picasa-foto's wilt tonen. Selecteer onder Inhoud via het uitklapveld Laatste foto's Picasa en klik op toevoegen. Kies zelf bij 'aantal foto's' hoeveel laatst geüploade foto's je wilt tonen.