OpenIndex

Bied bezoekers van je website een gespecialiseerde zoekoptie aan om gemakkelijk door je site te navigeren via de module OpenIndex. OpenIndex levert kwalitatief hoogwaardige resultaten en is vooral heel geschikt voor websites met veel pagina's en/of content.

Componenten

• OpenIndex-zoekmachine

1. Een OpenIndex-zoekmachine toevoegen

Via de boomstructuur
Open via de boomstructuur de pagina waar je deze OpenIndex zoekmachinepagina onder wilt hangen. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's en voeg hier een OpenIndex-zoekmachine toe.

Via de module
‚ÄčOpen de module OpenIndex. Selecteer OpenIndex-zoekmachine en klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar de pagina met zoekresultaten op je website moet staan.

De Search service identifiër die je moet invullen als je een zoekmachine toevoegt, ontvang je van OpenIndex.

2. De website brede zoekmachine instellen

Open de module OpenIndex en klik op instellingen. Selecteer in de instellingen op welke pagina de resultaten van de website brede zoekmachine komen te staan.

Je website brede zoekfunctie komt standaard rechts bovenin de pagina's van je website te staan. Wil je dat dit op een andere plek staat? Leg deze vraag dan neer bij je internetpartner.