iMailingtool

Maak en verstuur je mailings vanuit Kirra CMS en benut alle mogelijkheden die Kirra CMS biedt.

Stel je mailings op in Kirra en gebruik hiervoor eenvoudig informatie uit je website. Maar stel ook adreslijsten op op basis van je gebruikers in de module profielen. Deze module is een koppelstuk tussen Kirra en iMailingtool, het is dus wel nodig dat je een account hebt voor iMailingtool.

Componenten

Deze module heeft geen eigen componenten die je kan toevoegen.

Instellen van de module

Het koppelen van de module aan je iMailingtool-mailbox gebeurt door iWink.

Mailings aanmaken en bewerken

Kies in de modulebalk onder het kopje "iMailingtool" voor de optie "Mailings". Je krijgt nu een overzicht te zien van alle mailing die in concept staan. In de grijze kolom naast de modulebalk is het mogelijk om mailings met andere statussen te bekijken. Tevens is het mogelijk om te zoeken op een sleutelwoord. Om een mailing te bewerken klik je op de blauwe bewerklink in het overzicht. Om een nieuwe mailing aan te maken kies je voor de knop "Mailing toevoegen" in de grijze kolom.

Een overzicht van de mailings met de status concept Een overzicht van de mailings met de status concept

In het bewerkscherm kan je een aantal onderdelen van je mailing instellen, namelijk de naam van je mailing, het onderwerp en de adreslijsten. Als je meerdere e-mail-templates hebt, dan kan je ook je template kiezen. Vervolgens kan je de mailing opmaken op dezelfde wijze dat je ook een pagina in Kirra zou vormgeven. Neem contact op met je internetpartner om je te helpen met maatwerkcomponenten en -templates.

Via de knoppen rechtsboven je pagina kan je de mailing opslaan, een voorbeeld van je mailing bekijken en onder de grijze knop vind je tevens de mogelijkheid om een voorbeeld te versturen of om de mailing te kopiëren, zodat je de mailing opnieuw kunt versturen.

Adreslijsten aanmaken of bekijken

Kies in de modulebalk onder het kopje "iMailingtool" voor de optie "Adreslijsten". Je krijgt nu een overzicht te zien van alle adreslijsten. Je kan tevens een nieuwe adreslijst toevoegen op basis van een Kirra-lijst. Per adreslijst kan je de adressen bekijken de publieke naam aanpassen.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met je internetpartner of stuur ons je vraag.