Gebruikers

Voeg gebruikers toe aan het CMS en beheer ze met de module Gebruikers. Met deze module wijs je ook privileges toe aan bepaalde gebruikers of bewerk je gebruikersgegevens.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

1. Gebruikers aanmaken

Open de module gebruikers en klik links op gebruiker toevoegen. Vul vervolgens alle gegevens over de nieuwe gebruiker in en klik op opslaan

2. Privileges aanpassen

Open de module gebruikers en klik op privileges, naast de gebruiker waarvan je privileges wilt aanpassen. Vink hier aan en uit waar deze persoon wel en niet gebruik van mag maken.

Vanaf Kirra 4.3 is deze functie ondergebracht in de module Rechten

3. Filteren op gebruikersrollen (vanaf Kirra 4.4)

In het linker menu van de module gebruikers kan je grote groepen gefilterd weergeven op basis van de gebruikersrollen.