Forum

Laat bezoekers met elkaar in gesprek gaan met de module Forum. Met deze module plaats je een forum waarop bezoekers van je website zelf discussies kunnen starten en op elkaar kunnen reageren. Ook kan je instellen wie op een forum mag reageren en kan je reacties beheren vanuit het CMS.

Componenten

  • Forum
    • Thread     [vanaf Kirra 4.3 : Forumonderwerp]
      • Forumbericht

1. Een forum aanmaken

Via de boomstructuur 
‚ÄčKlik in de boomstructuur de pagina aan waar je de het forum onder wilt hangen. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's. Selecteer in het uitklapveld forum en klik op toevoegen. 

Via de module
Open de module forum. Selecteer forum en klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar het forum op je site moet staan.

2. Zelf een discussie starten vanuit het CMS

Via een forum in de boomstructuur
Klik in je boomstructuur het forum aan waar je een discussie op wilt starten. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's en voeg hier een thread toe.

Via de module
Open de module forum. Selecteer thread en klik op toevoegen. Selecteer vervolgens in het uitklapveld op welk forum je de discussie wilt starten. Heb je maar 1 forum? Dan komt het item automatisch op dit forum.

3. Reageren op discussies vanuit het CMS (moderator)

Via een forum in de boomstructuur
Klik in je boomstructuur een discussie aan waar je op wilt reageren. Ga naar het tabblad onderliggende pagina's en voeg hier een forumbericht toe.

Via de module
‚ÄčOpen de module forum. Selecteer forumbericht en klik op toevoegen. Selecteer vervolgens in het uitklapveld op welk forum en in welke discussie je een reactie wilt plaatsen.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met je internetpartner of stuur ons je vraag