Flickr

Toon je foto's die je hebt ondergebracht bij Flickr.com op je website met de module Flickr. Je kan foto's van een bepaalde set uit Flickr tonen maar ook de foto's die je het laatst hebt geüpload.

Componenten

• Laatste foto's Flickr     [vanaf Kirra 4.3 : Nieuwste Flickr-foto's]
  • Flickr-set

1. Koppel een account

Open de module Flickr en klik rechtsboven op instellingen. Klik op de button koppel een Flickraccount. Vervolgens krijg je een scherm waar je je moet aanmelden met je Flickrgegevens. Nadat je dit hebt gedaan is je account gekoppeld.

Wil je nog een account toevoegen? Log dan uit bij flickr en herhaal voorgaande stappen. Bij het aanmelden met je Flickr gegevens vul je nu de gegevens van het extra account dat je wilt toevoegen in.

2. Een account ontkoppelen

Open de module Flickr en klik rechtsboven op instellingen. Je ziet een overzicht met gekoppelde Flickraccounts. Klik rechts van het account dat je wilt ontkoppelen op de rode button ontkoppelen.

3. Voeg een Flickr-set toe aan een pagina

Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je een Flickr-set aan wilt toevoegen. Selecteer onder Inhoud via het uitklapveld een Flickr-set en klik op toevoegen. Selecteer in dit component vervolgens welk Flickr-album je wilt tonen.

4. Voeg je laatst geĆ¼ploade Flickr-foto's toe aan een pagina

Klik in de boomstructuur de pagina aan waar je je laatst geüploade Flickr-foto's wilt tonen. Selecteer onder 'inhoud' via het uitklapveld 'laatste foto's Flickr' en klik op toevoegen. Kies zelf bij 'aantal foto's' hoeveel laatst geüploade foto's je wilt tonen.

5. Afbeeldingen vanuit een pagina direct naar Flickr posten (beschikbaar vanaf versie 4.3)

Wanneer je afbeeldingen vanuit je media toevoegt aan een pagina én je hebt een Flickr-account gekoppeld, dan kan je deze afbeeldingen automatisch op die plaats ook doorplaatsen naar je Flickr-account.