Deel je agenda-items, evenementen, foto's of artikelen eenvoudig op Facebook met de module Facebook. Als je een artikel op je website publiceert kan je meteen vanuit Kirra CMS ook een bericht plaatsen op Facebook over dit nieuwe artikel.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

Vanaf Kirra 4.3 bevat de module de volgende componenten:

• Facebook-wall, met dit component toon je de (publieke) wall van een Facebook-account op je website.
  • Facebook-foto's, met dit component toon je fotoás van een Facebook-account op je website.

1. Een account koppelen

Open de module Facebook en klik rechtsboven op instellingen. Klik op de button koppel een Facebookaccount. Vervolgens krijg je een scherm waar je je moet aanmelden met je Facebookgegevens. Nadat je dit hebt gedaan is je account gekoppeld.

Wil je nog een account toevoegen? Log dan uit bij Facebook en herhaal voorgaande stappen. Bij het aanmelden met je Facebookgegevens vul je nu de gegevens van het extra account dat je wilt toevoegen in.

2. Een account ontkoppelen

Open de module Facebook en klik rechtsboven op instellingen. Je ziet een overzicht met gekoppelde Facebookaccounts. Klik rechts van het account dat je wilt ontkoppelen op de rode button ontkoppelen.

3. Content delen via Facebook

Open het onderdeel dat je wilt delen op Facebook. In het tabblad inhoud kan je 'Op facebook plaatsen' aanvinken. Heb je meerdere accounts gekoppeld en/of ben je ook beheerder van bijvoorbeeld een bedrijfsaccount? Dan kan je in het uitklapveld dat verschijnt selecteren vanuit welk account je deze content wilt delen.

4. Facebook-wall en/of Facebook-foto's toevoegen op je website (beschikbaar vanaf versie 4.3)

Open via de boomstructuur de pagina waar je de Facebook-wall en/of de Facebook-foto's op wilt weergeven. Hier kan je het component dat je wilt toevoegen selecteren en toevoegen.
Om een dergelijk component toe te voegen is het wel noodzakelijk dat er een Facebook-account is gekoppeld.