Enterprise Login

Maak het gebruikers van je website of intranet makkelijk om in te loggen in een afgeschermd deel met de module Enterpise Login. Nadat ze zijn ingelogd op het bedrijfsnetwerk, worden ze ook automatisch ingelogd in je website of intranet.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

Module instellen

Voeg nieuw ingelogde bezoekers van je website toe aan de lijst in je CRM of CRM+module, of aan het smoelenboek. Kies bij 'Toevoegen aan' waar je deze personen standaard wilt toevoegen.

Bepaal ook of je wilt dat iedereen zichzelf kan registreren op je website of dat je alleen vanuit het CMS personen kan toevoegen.

Voor verdere koppeling van deze module kan je je internetpartner en je systeembeheerder raadplegen.