CRM+

Vanaf Kirra 4.3 is deze module omgezet naar de module Profielen

Breid je CRM-mogelijkheden uit met de module CRM+. Met deze module kan je zelf extra velden aanmaken, data importeren, exporteren en bewerken. Daarnaast kan je filters definiëren en tags toevoegen aan personen om te segmenteren.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

1. Personen handmatig toevoegen in het CRM-overzicht

Open de module CRM+. Links in de pagina staan een aantal knoppen, klik op 'persoon toevoegen'. Vul hier alle gegevens van deze persoon in en klik op opslaan.

2. Tags toevoegen aan personen

Als je een persoon toevoegt (zie 1) kan je deze persoon ook tags meegeven zodat je groepen in je CMS kan segmenteren. Je kan eerder gebruikte tags kiezen, maar ook een nieuwe tag toevoegen.

In de module CRM+ kan je ook tags gebruiken als groep. Klik daarvoor links in de module op 'overzicht van tags'. Klik op 'bewerken' naast de tag die je als groep wilt gebruiken en vink hier 'tag kan gebruikt worden als groep' aan.

3. Velden toevoegen

Open de module CRM+ en klik op 'overzicht van personen'. Helemaal rechts in het overzicht staat een groene button met een plusje erop. Klik hier op en voeg naar wens velden toe.

4. Personen importeren in het CRM-overzicht

Open de module CRM+ en klik op Importeren van personen. Kies een Micrososft Excel, Open Office, Microsoft Sylk of csv-bestand en klik op volgende.

5. Personen exporteren uit het CRM-overzicht

Open de module CRM+ en klik op alle personen exporteren. Kies naar welk type bestand je wilt exporteren en selecteer de velden die je wilt opnemen. Klik vervolgens op export.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met je internetpartner of stuur ons je vraag