Profielen

Beheer alle ingelogde bezoekers met de module CRM. Deze module krijg je automatisch wanneer je een inlog-module aanschaft en geeft een overzicht van alle geregistreerde bezoekers.

Vanaf Kirra 4.3 is deze module omgezet naar de module Profielen

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

Gegevens van geregistreerde bezoekers bewerken

Open de module CRM, zoek de in het overzicht van geregistreerde bezoekers de persoon waarvan je gegevens wilt bewerkten en klik op bewerken. Hier kan je de ingevoerde gegevens aanpassen indien nodig.