Classic Login

Laat bezoekers inloggen op (een deel van) je website met de module Classic Login. Deze module biedt je automatisch formulieren voor het registreren van nieuwe gebruikers, het inloggen en het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Ook slaat de module de gegevens van nieuwe gebruikers automatisch op in de module CRM.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

1. Module instellen

Voeg nieuw ingelogde bezoekers van je website toe aan de lijst in je CRM of CRM+module, of aan het smoelenboek. Kies bij 'Toevoegen aan' waar je deze personen standaard wilt toevoegen. Bepaal ook of je wilt dat iedereen zichzelf kan registreren op je website of dat je alleen vanuit het CMS personen kan toevoegen.

2. Bevestigingsmail instellen

Als bezoekers zich registreren op je website krijgen ze automatisch een bevestigingsmail van deze registratie. Vul in wie voor deze mail als afzender zichtbaar moet zijn en met welk mailadres deze mail wordt verstuurd bij 'Naam afzender' en 'E-mailadres afzender'.