Call-to-action

Maak actieknoppen aan met de module Call-to-Action. Deze knoppen zijn bedoeld om de bezoeker van je website aan te zetten tot een actie. Bijvoorbeeld het invullen van een formulier of het bekijken van een andere pagina binnen je website. Op de modulepagina kan je de klikstatistieken inzien per knop.

Componenten

• Call-to-action-knop

1. Plaats een Call-to-action-knop op een pagina

Via de boomstructuur
Open via de boomstructuur de pagina waar je een call-to-action-knop wilt aanmaken. Voeg in de inhoud het component call-to-action-knop toe. Vul bij 'tekst' in welke tekst op de knop moet staan en selecteer bij 'doel' naar welke pagina van je website de knop moet linken.

De stijl/opmaak van één of meerdere call-to-action-knoppen kan worden aangepast door je internetpartner.

Via de module
Open de module call-to-action. Selecteer call-to-action-knop en klik op toevoegen. Er verschijnt een uitklapveld. Selecteer in dit uitklapveld waar de knop op je site moet staan.

2. Statistieken

Vanaf Kirra 4.6 is het mogelijk om uitgebreide statistieken te verkrijgen via de modulepagina. Het is daar tevens mogelijk om de statistieken over een bepaalde periode te bekijken. Op deze pagina zijn de statistieken gegroepeerd, zodat de statistieken voor verschillende versies van call-to-action-knoppen zowel gezamelijk als afzonderlijk kunnen worden ingezien.