Buckaroo

Bied veilig en eenvoudig online betaalmethoden aan met de module Buckaroo. De module beschikt over meer dan tien betaalmogelijkheden waaronder iDeal, PayPal en creditcard. Je kan actuele overzichten van alle transacties bekijken en diverse rapportages en analyses opvragen. Daarnaast kan je met de module ook betalingen volledig of gedeeltelijk terugstorten.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

1. Instellen van de module

Open de module Buckaroo en klik op instellingen. Hier kan je de Mechant-sleutel en de Digitale handtekening invullen. Deze gegevens ontvang je van Bucharoo of je internetpartner nadat je je bij Buckaroo hebt geregistreerd.

Kies vervolgens welke betaalmethodes je wilt toestaan en welke omschrijving je wilt geven aan betalingen via je website.

Helemaal onderdaan kan je de module op Live-modus of Test-modus zetten. De Test-modus gebruikt je om de module te testen en de Live-modus is voor de website die live staat

2. Overzicht van betalingen

Open de module Buckaroo en er verschijnt automatisch een overzicht van alle betalingen. Links op je pagina staan zoekvelden waarmee je kan zoeken in de bestaande betalingen. Je kan bijvoorbeeld filteren op status of betaalmethode

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met je internetpartner of stuur ons je vraag