Analytics

Registreer bezoeken, paginaweergaves en populaire content met de module Analytics. Maar krijg ook inzicht in hoe je bezoekers door je website navigeren en welke apparaten ze gebruiken om je website op te bekijken. Deze module is volledig gebaseerd op Kirra Analytics en maakt dus ook geen gebruik van cookies. Je voldoet met deze module aan de wet en respecteert de privacy van je bezoekers.

Componenten

Deze module heeft geen componenten die je kan toevoegen.

Dashboard

Bepaal de periode waarover je resultaten wilt zien rechtsboven dit tabblad door data in te voeren.

Content

Het tabblad content geeft in één oogopslag inzicht in welke pagina's populair zijn. Klik op een populaire pagina om de grafiek van die specifieke pagina te zien. Via de buttons onder de grafiek switch je tussen een grafiek met alle paginaweergaves en een grafiek die alle landingen weergeeft.

Zoekmachines

Ontdek via welke zoektermen in een zoekmachine men je website vond.

Bronnen

Waar komen uw bezoekers vandaan? Het tabblad bronnen geeft snel en eenvoudig een compleet overzicht van verwijzende website en het aantal landingen. Door onderin op een bron te klikken verschijnt een grafiek met alle landingen van die specifieke bron.

Campagnes

Maak je gebruik van campagne-uitingen die kunnen leiden tot een bezoek aan jou site? Dan is het handig om aan de url van die uitingen utm_* codes toe te voegen zodat je het aantal mensen dat je website bezoekt via die uiting kan meten. Vrijwel elk statistiekenpakket maakt gebruik van de zelfde methode om campagnes te meten. De juiste url inclusief utm_* codes kan je heel eenvoudig maken via een tool van Google: https://support.google.com/analytics/answer/1033867?hl=nl . Vul hier de verplichte velden in en je ziet meteen welke url je moet gebruiken voor je campagne om deze ook te kunnen analyseren. De module Analytics leest deze url uit en ziet door de aanpassing automatisch dat het om een campagne gaat.

Gebeurtenissen

Gebeurtenissen geven aan wat bezoekers op je website doen. Je kan bijvoorbeeld een gebeurtenis instellen voor het accepteren van cookies of voor het gebruiken van de routeplanner. Je internetpartner kan je helpen dit soort gebeurtenissen voor je instellen in de module Analytics.

Trechterweergave

De trechterweergave geeft je inzicht in hoe bezoekers door je website navigeren en welke gebeurtenissen er plaatsvinden.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met je internetpartner of stuur ons je vraag