Aantekeningen

De module Aantekeningen biedt de mogelijkheid om aan de voorkant van de website aantekeningen te maken vergelijkbaar met de redigeerfunctionaliteit van Word. Alle comments worden overzichtelijk op één plaats in Kirra verzameld.

De module Aantekeningen biedt de mogelijkheid om aan de voorkant van de website aantekeningen te maken - vergelijkbaar met de redigeerfunctionaliteit van Word. Alle comments worden overzichtelijk op één plaats in Kirra verzameld. 

Deze module is beschikbaar vanaf Kirra 4.5

Aantekeningen maken

Wanneer de module Aantekeningen in je CMS is geactiveerd, kunnen er aantekeningen worden gemaakt op bijvoorbeeld je website of jaarverslag. Wanneer er al een aantekening is gemaakt door een andere persoon, zie je notitieballon staan. Als je hierop klikt, verschijnt de aantekening en kan je daarop reageren of er iets aan toevoegen. 
Let op: je kunt alleen aantekeningen maken als je bent ingelogd in Kirra. Wil je een externe persoon aantekeningen laten maken? Maak voor deze persoon dan een Kirra-account aan.

Aantekeningen verzamelen in Kirra

Automatisch verzamelt Kirra alle aantekeningen die zijn gemaakt, ook de wijzigingen worden opgeslagen. Een overzicht van alle aantekeningen vind je via de module. Hieronder zie je hoe dit eruit ziet. Je kunt rechts op het oogje klikken om de details van een aantekening te bekijken.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met je internetpartner of stuur ons je vraag