Kirra CMS in gebruik nemen

Je vindt Kirra CMS voor jouw website door achter je domeinnaam /kirra te zetten. Staat je website bijvoorbeeld op www.domein.nl, dan kan je Kirra CMS bereiken via www.domein.nl/kirra.

Inloggen

Je internetpartner maakt een gebruikersaccount voor je aan bij Kirra. Hij/zij zorgt ervoor dat je een email ontvangt met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook een link naar het Kirra CMS van je website. Heb je deze nog niet ontvangen? Neem dan contact op met je internetpartner. Hoe je meer gebruikers toevoegt om in het CMS te kunnen lees je bij de module gebruikers.

Uitloggen

Om uit te loggen klik je in de statische bovenbalk op je gebruikersnaam. In het uitklapveld dat verschijnt klik je vervolgens op uitloggen.

Wachtwoord vergeten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je jouw wachtwoord vergeet. Dat is niet erg. Je kan een nieuw wachtwoord opvragen. Klik in het inlogscherm op de link met de tekst wachtwoord vergeten. Als er een gebruikersaccount aanwezig is met het opgegeven e-mailadres, zal er automatisch een e-mail worden gestuurd met daarin instructies over het instellen van een nieuw wachtwoord.