Instellingen

Instellingen van modules

Beheer je instellingen op paginaniveau. Open de module Pagina's (linksboven in de modulebalk) en klik vervolgens rechts op het scherm op instellingen. Je zit nu in de instellingen avn de module pagina's. Links kan je eenvoudig de module openen waarvan je de instellingen wilt veranderen.

Beheerpaneel

De optie beheerpaneel is alleen toegankelijk voor beheerders.

Via het beheerpaneel kan je de website publiceren en depubliceren, maar ook een backup maken van je site. Deze backup bevat uitsluitend de tekstuele inhoud van de site en geen bestanden die je hebt geplaatst in het documentbeheer. Je hebt zelf niet de mogelijkheid om de backup terug te zetten, neem daarvoor contact op met je internetpartner.

Taal van het CMS instellen

Klik in statistische bovenbalk (zwart) op het pijltje naast je naam. Er verschijnt een uitklapveld en klik op 'Profiel'. Selecteer hier je voorkeurstaal en klik op opslaan. Je taal is nu gewijzigd.

Pagina's agenderen

Open de pagina die je wilt agenderen. Ga naar het tabblad eigenschappen en vul de publicatiedata in bij publiceren vanaf en publiceren tot.

Pagina's opnemen in menu's en mobiele versies

Soms is het wenselijk dat een pagina niet wordt opgenomen in het menu van je site. Bijvoorbeeld als je maar een selecte groep van de URL wilt voorzien. In dat geval kan je 'nee' selecteren bij 'Opnemen in menu's'.

Is een bepaalde pagina niet responsive of is het niet relevant om de pagina op te nemen in de mobiele versie? Selecteer dan 'nee' bij 'opnemen in mobiele versie'.

Standaard staan deze opties op 'Ja'.