Afbeelding

Wanneer je via deze knop een afbeelding wilt toevoegen, krijg je direct het scherm 'Eigenschappen afbeelding' te zien (zie de afbeelding hierboven). Via het veld 'url' kun je de url van een afbeelding toevoegen. Dit kan een url zijn van een afbeelding die in de map 'media' staat of een afbeelding op een andere website.

Ondanks dat je via bovenstaande manieren een afbeelding aan de pagina kunt toevoegen, raden we aan om een afbeelding bij voorkeur toe te voegen via een afbeeldingcomponent